Coaching Limburg

Testimonials

Lees hier nog enkele ervaringen van mensen die jou voorgingen, of laat zelf een testimonial achter.

Claudia:

Created with Sketch.

Onlangs heb ik een regressie-sessie gehad bij Anna. Wat een mooie ervaring! In mum van tijd kon ik me losmaken uit het hier en nu en wist me te verbinden met mijn vroegere ik. Dit kwam mede door de geduldige werkwijze van Anna. Anna is in staat je op je gemak te stellen tijdens een bijzondere diepgaande ervaring. Er is voldoende ruimte voor emoties én herstel bij afloop. Anna wist me op mij gemak te stellen doordat ze zelf enorm veel rust uitstraalt. Daardoor blijft ze bij de ander, signaleert ze lichaamstaal én emoties, en pakt ze door. Iets wat bij mij geresulteerd heeft tot directe antwoorden en acties voor de dag erna.
Anna, je bent een kanjer! Heel erg bedankt voor deze unieke ervaring,
liefs Claudia

Nicky:

Created with Sketch.

Een coachingsweekend met Anna kan ik iedereen aanraden! Fijne plek waar je verblijft en waar alles aanwezig is om nergens anders aan te hoeven denken dan aan jezelf. Mijn vragen bleken in het weekend anders dan vooraf gedacht, maar dat bleek geen enkel probleem. Anas heeft direct haar programma omgegooid en een weekend op maat gemaakt waarin ik begeleid door haar humor, zachtheid, directheid en veel liefdevolle aandacht aan de slag kon gaan met mijn vragen, twijfels en verlangens. Ik ben mezelf tegen gekomen en het met momenten als pittig ervaren, en tegelijkertijd ook het gevoel gehad een weekendje weg te zijn geweest en bijgetankt te zijn. Mocht je nog twijfelen….niet doen en gewoon een weekend voor jezelf boeken! Het is echt meer dan de moeite waard! Dankjewel Anna! Tot een volgende keer!

Manon:

Created with Sketch.

De praktijkruimte is een fijne ruimte waar je je meteen op je gemak voelt.
Anna neemt echt de tijd voor je. Tijdens de regressie dacht ik nog ‘waar haal ik de informatie toch allemaal vandaan ha ha’, echter bij de nabespreking viel alles op z’n plaats, ongelooflijk! Het voelt alsof er een hele last van mijn schouders is gevallen. Thanks Anna xxx

Ik geef graag mijn ervaring door!